Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

eWork bjuder in till presentation av bokslutskommuniké för 2013, måndagen den 24 februari, 11.00 - observera tiden!

17:00 / 17 February 2014 eWork Press release

eWork Scandinavia AB (publ) bjuder härmed in media, investerare och analytiker till en presentation av bolagets bokslutskommuniké för 2013 i bolagets lokaler.

Tid:                    måndagen den 24 februari klockan 11.00-12.00 (Obs ej rapportdagen.)

Plats:                 eWorks lokaler, Klarabergsgatan 60, 3 trappor

Anmälan:          Telefon, 08-50 60 55 06 eller e-post, magnus.eriksson@ework.se

Bokslutskommunikén offentliggörs fredagen den 21 februari klockan 8.00 enligt tidigare aviserad plan, varefter den finns tillgänglig på företagets hemsida.

Presentationen är den sista för eWorks avgående vd och koncernchef Claes Ruthberg. Tillträdande vd och koncernchef Zoran Covic kommer också att närvara vid mötet.

Tidpunkten för Zoran Covics tillträde har bestämts till 17 mars 2014. Claes Ruthberg står till bolagets förfogande som anställd till och med årsstämman den 24 april, då han ställer upp för omval som ledamot i styrelsen. Claes Ruthberg uppbär lön och övriga förmåner enligt avtal till och med detta datum.

Välkommen!

eWork Scandinavia AB är en komplett konsultleverantör med över 3 000 konsulter på uppdrag inom IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. eWork erbjuder ett objektivt urval av specialister ur marknadens största konsultnätverk vilket ger kunderna bättre pris, kvalitet och tidsutnyttjande. eWork har ramavtal med fler än 130 kunder bland Nordens ledande företag i de flesta branscher. Bolagets aktier är noterade på Nasdaq OMX Stockholm.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/