Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

eWork sluter avtal med Outotec för teknikkonsulttjänster i Finland.

10:14 / 26 February 2014 eWork Press release

Enligt avtalet med Outotec tar eWork Nordic Oy över av en del av upphandlingen av timbaserade externa konsulttjänster inom industriteknik i Finland. Inom kompetensområdena maskin- och anläggningskonstruktion samt teknisk dokumentering effektiverar eWork kundens processer kring resursupphandling och administration.

Outotec är en av världens största teknologileverantörer inom mineral- och metallförädling. För eWork innebär uppdraget ett betydande genombrott då outsourcingavtalet är det första i sitt slag inom området teknikkonsulter i Finland. Inom outsourcingavtal har eWork tidigare avtal med Nasdaq OMX, TetraPak och Sony Mobile Communication i Sverige och med Tieto i Sverige och Finland.

eWork Scandinavia AB är en komplett konsultleverantör med över 3 500 konsulter på uppdrag inom IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. eWork erbjuder ett objektivt urval av specialister ur marknadens största konsultnätverk vilket ger kunderna bättre pris, kvalitet och tidsutnyttjande. eWork har ramavtal med fler än 130 kunder bland Nordens ledande företag i de flesta branscher. Bolagets aktier är noterade på Nasdaq OMX Stockholm. eWork finns representerade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors.

För ytterligare information kontakta:
Magnus Silén, vd, eWork Nordic Oy
Tel: +35 8 40 556 39 56, E-post: magnus.silen@eworknordic.com

   
eWork Scandinavia AB är en komplett konsultleverantör med över 3 500 konsulter på uppdrag inom IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. eWork erbjuder ett objektivt urval av specialister ur marknadens största konsultnätverk vilket ger kunderna bättre pris, kvalitet och tidsutnyttjande. eWork har ramavtal med fler än 130 kunder bland Nordens ledande företag i de flesta branscher. Bolagets aktier är noterade på Nasdaq OMX Stockholm.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/