Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

eWork tecknar exklusivt avtal med Svenska kraftnät

08:00 / 24 August 2015 eWork Press release

Samarbetets omfattning beräknas uppgå till omkring 10 procent av eWorks totala omsättning.

eWork har tecknat ett långsiktigt samarbetsavtal med Svenska kraftnät om att tillhanda konsultmäklartjänster till Svenska kraftnät. Kontraktstiden är initialt tre år, med möjlighet till förlängning om ytterligare fyra år.

- Avtalet är ett viktigt steg för eWork inom offentlig sektor och vi är mycket glada för förtroendet från Svenska Kraftnät, kommenterar eWorks vd Zoran Covic.

Uppdraget innebär att eWork förenklar Svenska kraftnäts administration i samband med anskaffning av konsultresurser. Svenska kraftnäts ambition är att effektivisera konsultinköpet.

Svenska kraftnät är ett statligt affärsverk med uppgift att förvalta Sveriges stamnät för el, som omfattar ledningar för 400 kV och 220 kV med stationer och utlandsförbindelser. Svenska kraftnät har också systemansvaret för el. Svenska kraftnät utvecklar stamnätet och elmarknaden för att möta samhällets behov av en säker, miljövänlig och kostnadseffektiv elförsörjning. Verket har cirka 550 medarbetare, de flesta vid huvudkontoret i Sundbyberg. Läs mer om Svenska kraftnät på www.svk.se

För ytterligare information, kontakta:
Zoran Covic, vd och koncernchef, 46 (0) 706 65 65 17, zoran.covic@ework.se
Magnus Eriksson, vice vd och CFO, 46 (0) 8 50 60 55 00, 46 (0) 733 82 84 80, magnus.eriksson@ework.se

 
eWork Scandinavia AB är en komplett konsultleverantör med över 5 000 konsulter på uppdrag inom IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. eWork erbjuder ett objektivt urval av specialister ur marknadens största konsultnätverk med över 65000 konsulter vilket ger kunderna bättre pris, kvalitet och tidsutnyttjande. eWork har ramavtal med fler än 160 kunder bland Nordens ledande företag i de flesta branscher. Bolagets aktier är noterade på NASDAQ OMX Stockholm.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/