Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

eWork vinnare av Sony Partner Award 2015

08:00 / 25 September 2015 eWork Press release

eWork Scandinavia AB  har tilldelats "Sony Partner Award 2015", i kategorin "Consulting Services". eWork fick som enda svenska bolag pris vid ceremonin i Tokyo.

Sony Mobile Partners Award delas ut av Sony Mobile Communication i syfte att uppmärksamma de mest framstående leverantörerna. Priset delas ut i sju kategorier. eWork tog hem utmärkelsen i kategorin "Consulting Services" när 2015 års vinnare tillkännagav i Tokyo. Vid prisceremonin deltog ledningen för Sony Mobile och 300 inbjudna gäster från hela världen.

"eWork har visat på stor kunskap och flexibilitet i sitt arbete för att nå högt uppsatta krav samtidigt som de fått höga resultat på KPI:er och dessutom levererat markanta kostnadsbesparingar," lyder Sony Mobiles motivering.

- Vi är mycket hedrade av priset. Vi har arbetat med Sony Mobile sedan 2007 och utmärkelsen är en viktig bekräftelse på att vår modell för att hantera kundernas konsultförsörjning erbjuder hög kvalitet och effektivitet säger Zoran Covic, vd och koncernchef.

För ytterligare information, kontakta:
Zoran Covic, vd och koncernchef, 46 (0) 706 65 65 17, zoran.covic@ework.se

      

eWork Scandinavia AB är en komplett konsultleverantör med över 5 000 konsulter på uppdrag inom IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. eWork erbjuder ett objektivt urval av specialister ur marknadens största konsultnätverk med över 65000 konsulter vilket ger kunderna bättre pris, kvalitet och tidsutnyttjande. eWork har ramavtal med fler än 160 kunder bland Nordens ledande företag i de flesta branscher. Bolagets aktier är noterade på NASDAQ OMX Stockholm.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/