Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

Manpowers tidigare VD till eWork

08:00 / 18 January 2016 eWork Press release

Peter Lundahl har utsetts till Site Director för eWork i Södra Sverige och medlem av koncernledningen. Han var 2009-2013 VD och koncernchef för ManpowerGroup i Sverige. Närmast kommer han från en roll som senior rådgivare åt startupföretag och större koncerner samt styrelseproffs. 

"eWork är ett otroligt spännande företag med stark tillväxt. Marknaden för både kunder och kandidater genomgår stora förändringar. Allt fler kandidater väljer att bli egenföretagare, samtidigt som företag ser inköp av konsulttjänster och dess hanteringsprocess som allt mer strategiska. Det gäller såväl stora koncerner som unga Tech företag, säger Peter Lundahl.

"eWorks koncept för att strategiskt hjälpa kunder att utveckla sina konsultinköp och att hitta rätt kompetens, vid rätt tillfälle och pris, blir allt mer affärskritiskt fortsätter Peter Lundahl.

"Vi är mycket glada över att kunna välkomna Peter Lundahl till eWork. Genom sin kompetens och erfarenhet är jag övertygad om att han att bidra till såväl eWorks som våra kunders fortsatta utveckling. Som Site Director får han ansvar för en spännande region som är stadd i snabb förändring", säger Zoran Covic, vd och koncernchef för eWork.

För ytterligare information, kontakta:
Peter Lundahl, Site Director Malmö, 46 (0)703 77 45 96, peter.lundahl@ework.se
Zoran Covic, vd och koncernchef, 46 (0) 706 65 65 17, zoran.covic@ework.se

    
eWork Scandinavia AB är en komplett konsultleverantör med över 5 000 konsulter på uppdrag inom IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. eWork erbjuder ett objektivt urval av specialister ur marknadens största konsultnätverk med över 65000 konsulter vilket ger kunderna bättre pris, kvalitet och tidsutnyttjande. eWork har ramavtal med fler än 160 kunder bland Nordens ledande företag i de flesta branscher. Bolagets aktier är noterade på NASDAQ Stockholm.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/