Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Fastpartner

Fastpartner

LK Prefab ny hyresgäst hos FastPartner i Gävle

16:00 / 3 April 2013 Fastpartner Press release

Den 1 juni flyttar LK Prefab in som ny hyresgäst i fastigheten Näringen 10:4, Avaströms Företagshotell, i Gävle. Företaget har tecknat ett 7-årigt hyresavtal på 2 570 kvadratmeter produktionslokaler inkl. kontor.

LK Prefab är en prefabriceringsenhet i företaget LK Systems AB. LK Prefab tillverkar skräddarsydda VVS-lösningar som underlättar och gör arbetet på byggarbetsplatserna rationellare och säkrare. LK Systems ingår i koncernen Lagerstedt & Krantz AB och är en av Nordens ledande VVS-leverantörer inom vatten- & värmesystem. Företaget tillverkar och säljer system för radiator- och golvvärme, tappvatten och avlopp, samt olika typer av rörkopplingar. Företaget finns representerat över hela landet med försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Timrå samt Umeå.

Övriga hyresgäster i Avaströms Företagshotell är NCC, Svenska Aerogel, Bravida, Geomatikk, Selga, FVB, Incoax och Telespecialisten.

- Vi är mycket nöjda över uthyrningen och hälsar LK Prefab välkommen till oss, säger Anders Svensson, Regionchef på FastPartner.

- Våra kvalitativa lokaler, på Näringen och i Hemsta, har en fortsatt god efterfrågan. Det känns bra att kunna fortsätta attrahera nya hyresgäster till våra lokaler, tillägger Svante Hedström, Fastighetschef på FastPartner.

Stockholm den 3 april 2013

För vidare information vänligen kontakta

Sven-Olof Johansson, VD FastPartner AB Tel: 08 - 402 34 65

Svante Hedström, Fastighetschef FastPartner AB Tel: 08 - 402 34 88

Informationen är sådan som FastPartner AB ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://news.cision.com/se/fastpartner/r/lk-prefab-ny-hyresgast-hos-fastpartner-i-gavle,c9395414

Följande filer finns att ladda ned:
http://mb.cision.com/Main/878/9395414/109151.pdf

Show as PDF