Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Ferroamp

Ferroamp

Ferroamp vinnare i Techarenan Challenge - får Industrins pris

15:06 / 12 November 2021 Ferroamp Press release

Techarenan Challenge är entreprenörstävlingen som korar Nordens främsta startup och tillväxtbolag. När tävlingen idag avgjordes stod det klart att Ferroamp vinner Industrins pris 2021.

FERROAMP VINNARE I TECHARENAN CHALLENGE - FÅR INDUSTRINS PRIS

Techarenan Challenge är entreprenörstävlingen som korar Nordens främsta startup och tillväxtbolag. När tävlingen idag avgjordes stod det klart att Ferroamp vinner Industrins pris 2021.

Ferroamp utsågs tidigare i år till finalist och därmed ett av Nordens 50 främsta framtidsbolag i entreprenörstävlingen Techarenan Challenge. Under Techarenan Summit 2021 koras vinnarna och Ferroamp tog hem segern i kategorin Industrins pris.

- Jag är oerhört stolt över att vi vinner Industrins pris, säger Krister Werner, vd på Ferroamp. Vi ser en ökad efterfrågan på lösningar för att möta kapacitetsproblemen i elnätet och att vi vinner Industrins pris är ytterligare en bekräftelse på att vårt innovativa EnergyHub-system behövs i den pågående energiomställningen. Våra produkter och system ligger helt rätt i tiden, säger Ferroamps vd Krister Werner.

Ferroamps grundare och CTO Björn Jernström genomförde finalpitchen som tog Ferroamp till seger i kategorin Industrins pris.

- Det är fantastiskt roligt att vi vinner Industrins pris. Det var hård konkurrens med många intressanta och duktiga företag bland finalisterna. Priset är ett kvitto på nyttan med vår innovativa teknik, som gör fastighetsägare till en del av lösningen på effektbristen och tar oss mot ett mer hållbart samhälle, säger Björn Jernström, grundare och CTO på Ferroamp.

Stockholm, 2021-11-12

För ytterligare information, kontakta:
Krister Werner, VD, 076-535 86 64

För mer information, vänligen besök: www.ferroamp.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Ferroamp Pressrelease 2021-11-12.pdf

Om Ferroamp Elektronik
Ferroamp Elektronik AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom greentech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager. I en unik lösning kan också flera byggnader kopplas ihop i ett microgrid - Powershare. Kunder är idag framförallt fastighetsbolag, energikonsulter och elkraftbolag. Ferroamp har erhållit flera framstående internationella miljöpriser. Huvudkontoret ligger utanför Stockholm.

Ferroamps aktie (FERRO) handlas på Nasdaq First North Growth Market med G&W Fondkommission som Certified Advisor (e-post ca@gwkapital.se, telefon 08-503 000 50).

Bequoted

This information was distributed by Bequoted http://www.bequoted.com/