Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Formpipe

Formpipe

Nordiskt Samarbetsavtal Med Tectura

12:00 / 28 May 2008 Formpipe Press release

EFS Technology, som är en del av FormPipe Software-koncernen, och Tectura ingår nordiskt samarbetsavtal med fokus på LaserNet och det unika QuickStepz-konceptet.

- Med samarbetsavtalet får produkten LaserNet en ny distributionskanal på nordisk nivå. Vi fortsätter vårt arbete med att hitta starka samarbetspartner gällande våra programvaror, säger Christian Sundin, vd för FormPipe Software.

QuickStepz är en metod för att snabbt implementera Microsoft AX. Med LaserNet inkluderat får kunden en rad standardmallar som gör dokumentdesign, hantering och distribution mycket enklare.

- Vi får tillgång till branschens bästa resurser för elektronisk dokumenthantering och e-business. Dessutom kan EFS Technology dessa processer - de har helt enkelt en imponerande erfarenhet och en solid kundbas som talar för sig själv när det gäller kundnöjdhet, säger Lars Glascow Carlsen, försäljningschef för Tectura.

För ytterligare information, kontakta: Christian Sundin, vd FormPipe Software AB Telefon: +46 (0)8 555 290 84, Mobil: +46 (0)705 67 73 85

Lars Glascow Carlsen, försäljningschef Tectura Telefon: +45 70 10 50 00, Mobil: +45 72 42 12 34

Du kan också läsa mer på www.efstech.dk.

Show as PDF