Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Formpipe

Formpipe

FormPipe Software Får Licensorder Från Transportstyrelsen Värd 7,5 Mkr

12:00 / 15 June 2009 Formpipe Press release

Transportstyrelsen har tecknat avtal med FormPipe Software gällande ECM-produkten för ärende- och dokumenthantering, W3D3. Ordervärdet är på 7,5 Mkr och består uteslutande av licens- och underhållsintäkter. FormPipe Softwares partner Lemontree ansvarar för leveransen.

Transportstyrelsen använder redan idag W3D3 och nu utökar man licensen och avser att göra ett bredare införande gällande dokument- och ärendehantering i organisationen.

- Vi ser nu allt fler befintliga kunder som utökar sin investering i våra ECM-produkter. Transportstyrelsen har sett verksamhetsnyttan av att införa produkter för elektronisk informationshantering och ligger i framkant avseende effektiviseringsprojekt, säger Christian Sundin, vd för FormPipe Software.

- Transportstyrelsen hanterar stora informationsmängder och många ärenden och har mycket att vinna på att effektivisera sitt arbetssätt med hjälp av W3D3. Eftersom W3D3 som standard redan uppfyller många av de krav som Transportstyrelsen ställer blir det både en kostnadseffektiv helhetslösning, men även snabbare implementationstid jämfört med andra produkter på marknaden, säger Thomas Martinsson, vd för Lemontree.

Under 2009 kommer Lemontree att implementera W3D3 som nytt stöd för bland annat Trängselskatt, Körkort, Yrkestrafik samt Enskilt godkännande hos Transportstyrelsen. Lemontree ansvarar för hela leveransen inklusive projektledning, analys, design, utveckling, installation, test och utbildning.

För ytterligare information, kontakta: Christian Sundin, vd för FormPipe Software AB, 0705-67 73 85 Thomas Martinsson, vd för Lemontree, 0704-401 481

Show as PDF