Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Fortnox

Fortnox

Fortnox: Vägverket Valde Fortnox Crm Säljstöd

12:40 / 20 December 2006 Fortnox Press release

Vägverket har valt Fortnox CRM Säljstöd för att ha en gemensam databas för hantering av kunder som arbetar med hållbara resor och kvalitetssäkra transporter. Närmare 50 användare är anslutna.

Fortnox utvecklar internetbaserade program för bland annat bokföring och CRM. Den flexibilitet och tillgänglighet som Fortnox program erbjuder är mycket lämplig för en verksamhet som är geografiskt spridd.

Fortnox program passar utmärkt för företag och organisationer som har sin verksamhet på många orter i landet. CRM-programmet är internetbaserat vilket möjliggör att man kan nå sitt program från vilken dator som helst. Enda kravet är att man har en internetuppkoppling. Fortnox CRM Säljstöd är lättanvänt och lätt att lära sig, men ändå tillräckligt kraftfullt för att det ska passa de flesta. En styrka i Fortnox program är att trots att det är ett standardprogram går det ändå att anpassa för sin verksamhet.

Jan Älmeby, VD på Fortnox, säger: - Vi uppskattar att Vägverket har valt oss som leverantör för CRM. Det visar att vårt koncept med lättanvända program via internet passar även för större organisationer och företag där man sätter hög effektivitet före komplexa lösningar som många gånger inte blir använda av medarbetarna.

Mer information om samarbetet mellan Vägverket och Fortnox kan lämnas av: Åsa Wagenius på Vägverket, 0771-119119 Jan Älmeby på Fortnox, 0708-37 32 55

Fortnox är ett svensk företag som levererar internetbaserade program för bland annat bokföring, fakturering och CRM. Programmen kan nås från internetanslutna PC eller Mac över hela världen. Kunden betalar en låg abonnemangsavgift från 39 kronor per månad. Företagets VD är Jan Älmeby.

Show as PDF