Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Fortnox

Fortnox

Fortnox: Fortnox Bildar Utvecklingsbolag

08:29 / 3 July 2007 Fortnox Press release

Fortnox bildar tillsammans med fyra program- och systemutvecklare ett utvecklingsbolag. Fortnox äger 51 procent av bolaget medan den övriga delen blir personalägd. Bolaget blir placerat i Växjö. Chef för bolaget är Aengeln Englund som närmast kommer från WM-data.

”Bolaget kommer helt att utveckla nya produkter för Fortnox.” säger Jan Älmeby, VD på Fortnox AB i Växjö. ”Vi har redan ett team inom Fortnox på fyra kompetenta personer som arbetar med utveckling, men vi vill vara innovativa och pröva nya intressanta vägar för vår utveckling. Det nya bolaget kommer att specialisera sig på produkter som inte finns i vårt nuvarande sortiment.”

”Jag och mina medarbetare tycker att det här är ett annorlunda och mycket intressant sätt att arbeta.” säger Aengeln Englund. ”Vi är delägare samtidigt som vi får arbeta för en uppdragsgivare som har en intressant och spännande framtid. Den vill vi vara med om att utforma.”

Mer information kan fås av Jan Älmeby på tel 0708 – 37 32 55 eller av Aengeln Englund på tel 0372 - 834 38

Fortnox är ett svenskt företag som levererar internetbaserade program för bland annat bokföring, fakturering och CRM. Programmen kan nås från internetanslutna PC eller Mac över hela världen. Kunden betalar en låg abonnemangsavgift från 39 kronor per månad.

Fortnox rapport för första halvåret 2007 publiceras den 23 augusti.

Show as PDF