Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Fortnox

Fortnox

Fortnox Sveriges snabbast växande

09:36 / 24 November 2011 Fortnox Press release

Fortnox AB (publ) är Sveriges snabbast växande mjukvarubolag med en tillväxt på 1 300 procent under de senaste fem åren. I rankingen av de snabbast växande teknikbolagen i Sverige, som genomförs av Deloitte, placerar sig Fortnox totalt sett bland de tio främsta.

Technology Fast 50 är en årlig utmärkelse för Sveriges snabbast växande teknikföretag, med en omsättning över 7,5 miljoner kronor, som görs av revisionsbolaget Deloitte i samarbete med Svenska Riskkapitalföreningen. I rankingen över de snabbast växande teknikbolagen placerar sig Fortnox på nionde plats. Bland mjukvarubolag hamnar Fortnox på första plats.

"Vi är otroligt stolta över att vi är det snabbast växande bolaget i vår bransch. Vår starka tillväxt är ett bevis för att vår affärsidé med webbaserade affärssystem till attraktiva villkor är framgångsrik. Det har länge talats om ett skifte till webbaserade system och det är det vi ser nu. Efterfrågan på våra program är större än någonsin.", säger Jens Collskog, VD för Fortnox.

Technology Fast 50 är den enda särskilda utmärkelsen för teknikföretag i Sverige och omfattar företag inom sektorerna IT, telekom, mjukvara, miljö- och bioteknik samt elektronik.

Hela undersökningen finns att läsa på www.deloitte.se

För ytterligare information vänligen kontakta:

Jens Collskog, VD på Fortnox AB

Tel: 0733-63 23 00

E-post: jens.collskog@fortnox.se