Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Fortnox

Fortnox

Tummen upp för Fortnox nya kreditupplysningstjänst

09:37 / 19 October 2012 Fortnox Press release

Fortnox, Sveriges ledande leverantör av internetbaserade affärssystem, ingick nyligen ett samarbete med kreditupplysningsföretaget Creditsafe. Kreditupplysningstjänsten har snabbt blivit populär hos Fortnox över 100 000 användare. En av tjänsterna har redan använts mer än 20 000 gånger.

 

Samarbetet med Creditsafe innebär att användarna både kan ta kreditupplysningar på sina kunder och automatiskt hämta adresser och andra företagsuppgifter direkt i Fortnox affärssystem. Sedan lanseringen för några veckor sedan har Fortnox kunder redan använt adresshämtningstjänsten mer än 20 000 gånger.

- Att spara tid för de svenska småföretagen är något vi ständigt strävar efter. Man kan tycka att några minuter inte spelar så stor roll. Men om man leker med tanken att det hade tagit i snitt två minuter att själv ta reda på adressuppgifterna och knappa in dem har vi alltså redan sparat in 40 000 arbetsminuter åt våra kunder, det vill säga nästan 700 arbetstimmar, säger Jens Collskog, VD Fortnox.

Genom Fortnox Kreditupplysning kan användarna minska risken för kreditförluster genom att använda tjänsten för att bevaka och ta kreditupplysningar på sina kunder. De kan dessutom kostnadsfritt hämta in adressuppgifter på nya kunder och leverantörer. När man knappar in ett organisationsnummer eller personnummer hämtas automatiskt uppgifter som adress, telefonnummer och branschkod.


För mer information kontakta Jens Collskog, VD Fortnox AB, +46 733 63 23 00, jens.collskog@fortnox.se

Om Fortnox Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för bland annat bokföring, fakturering, orderhantering, tidredovisning, löneadministration och säljstöd till mindre och medelstora företag, föreningar och redovisningsbyråer. Fortnox program kan nås från vilken internetansluten dator, surfplatta och smartphone som helst i världen. Fortnox är ett snabbväxande företag med för närvarande 60 medarbetare. År 2011 var omsättningen 43 MSEK med ett rörelseresultat på 4,3 MSEK Huvudkontoret finns i Växjö och aktien är noterad på NGM Nordic MTF (FNOX MTF). För mer information, besök www.fortnox.se

 


Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=1826171

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=1826172

Show as PDF