Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Fortnox

Fortnox

Fortnox: Fortnox når milstolpe med 100 000 kunder

08:00 / 29 April 2015 Fortnox Press release

Fortnox, Sveriges ledande leverantör av webbaserade affärssystem för mindre företag och organisationer samt redovisningsbyråer, har i dagarna passerat 100 000 kunder.  

Det var e-handelsföretaget Agelito Bänkskivor AB i Skanör som blev den 100 000:e kunden, genom att teckna sig för Fortnox bokföringsprogram.

”Vi har hittills skött bokföringen med papper och penna, men nu har verksamheten blivit så stor att vi behövde ett ordentligt bokföringsprogram. Då föll valet på Fortnox webbaserade system”; säger Marie Åckerström, ägare till Agelito.

Agelito säljer måttanpassade bänkskivor och diskbänkar från endast svenska leverantörer genom sin webbutik på nätet och på Facebook. Verksamheten startade 2012 som enskild firma för att 2014 övergå till aktiebolag.

”Med 100 000 kunder har vi nått en viktig milstolpe i Fortnox historia och det har gått fort. Antalet kunder har fördubblats på bara drygt två år”, säger Sara Arildsson, VD på Fortnox.

”Men fortfarande finns det ett stort antal företag som ännu inte gått över till att arbeta i molnet. Nu höjer vi ribban ytterligare och sätter målet till 200 000 kunder”, fortsätter Sara Arildsson.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Sara Arildsson, VD Fortnox AB, 0470-78 50 00, sara.arildsson@fortnox.se

NGNews

This information was distributed by NGNews http://www.ngnews.se/