Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Fortnox

Fortnox

Fortnox: Fortnox i samarbete med Telenor

08:16 / 4 May 2015 Fortnox Press release

Fortnox, Sveriges ledande leverantör av webbaserade affärssystem för mindre företag och organisationer, har ingått ett samarbete med mobiloperatören Telenor Sverige för att hjälpa svenska företag att jobba smartare. 

Avtalet innebär att Telenors svenska företagskunder ges möjlighet att använda Fortnox bokförings- och faktureringstjänster under tre månader. I erbjudandet ingår även webbutbildning i Fortnox program vid två tillfällen samt en värdecheck till Fortnox plustjänster.

Erbjudandet är en del i Telenors koncept ”Jobba smartare” och innebär att Fortnox tjänster och produkter kommer att marknadsföras i Telenors 70 butiker, hos ca 200 återförsäljare samt webbplatsen jobbasmartare.telenor.se. Kampanjen pågår till augusti 2015.

"Fortnox har ambitionen att vara småföretagens bästa vän genom att tillhandahålla tjänster som förenklar och effektiviserar tillvaron för de mindre företagen. Vi har valt att samarbeta med Telenor Sverige på grund av deras stora fokus på kundnöjdhet som tydligt illustreras genom konceptet ”Jobba smartare”. Telenor har 2,5 miljoner abonnenter i Sverige, varav en stor del är företagare", säger Johan Claesson, marknadschef på Fortnox.

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Johan Claesson, marknadschef, 0735- 464 680, johan.claesson@fortnox.se

NGNews

This information was distributed by NGNews http://www.ngnews.se/