Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Fortnox

Fortnox

Fortnox: Joachim Lindow ny VD för Nox Finans

08:50 / 7 December 2016 Fortnox Press release

Joachim Lindow, i dag Sverigechef för Ikano Bank, har utsetts till ny VD för Fortnox dotterbolag Nox Finans. Han tillträder tjänsten i början av 2017.

”Jag är mycket glad att Joachim Lindow har accepterat erbjudandet om att bli VD för Nox Finans. Med sin erfarenhet av bank och digitalisering, har han de erfarenheter som behövs för att vidareutveckla Nox Finans till att bli den ledande leverantören av smarta finansieringstjänster till småföretag”, säger Nils Carlsson, VD för Fortnox.

Joachim Lindow har arbetat på olika positioner inom Ikano Bank sedan 2004 och är från 2013 bankens Sverigechef. Tidigare har han bl a varit bankens operativa chef. Joachim Lindow har bland annat en civilingenjörsexamen från Chalmers.

-Jag ser fram emot att  få leda den fortsatta utvecklingen av Nox Finans. Digitaliseringen stöper om finansmarknaden och Nox Finans nytänkande kring smarta finanslösningar till småföretag har förutsättningar att bli lika framgångsrika som Fortnox molnbaserade affärssystem”, säger Joachim Lindow.

Joachim Lindow tillträder som VD för Nox Finans i början av 2017 och kommer även ingå i Fortnox koncernledning.

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Nils Carlsson, VD Fortnox

076-644 77 00, nils.carlsson@fortnox.se

NGNews

This information was distributed by NGNews http://www.ngnews.se/