Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Fortnox

Fortnox

Fortnox söker pilotkunder till lagerprogram

10:46 / 3 May 2017 Fortnox Press release

Fortnox kommer i höst att lansera ett program för lagerhantering och söker nu pilotkunder för att testa programmet. Testperioden är väsentlig för utvecklingsarbetet och en del i Fortnox agila arbetssätt där kundernas önskemål tas in i ett tidigt skede. Interaktionen med kunderna är viktig för att säkerställa funktionalitet och användarvänlighet.

Fortnox Lager kommer att innebära ökad effektivitet för många kunder som använder sig av order- och fakturaflödet, och öppnar för möjligheten att hantera hela sin verksamhet under ett tak.

 - Vi kan med stor glädje berätta att Fortnox kommer att lansera ett eget lagerprogram. Att kunna erbjuda det som en del av vårt utbud innebär att vi kan ge alla våra kunder som behöver någon form av lagerhantering en riktigt bra och integrerad helhetslösning. Vi vet att detta är något som efterfrågats länge, säger Nils Carlsson, VD på Fortnox.

 - För oss är det viktigt att ta del av våra kunders önskemål under arbetets gång. Vi utvecklar våra program med agila metoder, och att få input från våra kunder är en viktig del i utvecklingsprocessen för att kunna leverera en så bra slutprodukt som möjligt, säger Olof Hiller, Produktägare för Fortnox Lager.

Fortnox Lager planeras att lanseras i en basversion efter sommaren med funktionalitet som täcker de flesta behoven för mindre företag.

Med 170 000 kunder är Fortnox Sveriges ledande leverantör av molnbaserade lösningar för ekonomi och administration för mindre företag, föreningar, skolor och redovisningsbyråer. Kunderna abonnerar på programmen och betalar en månatlig avgift per användare och programmodul. Fortnox, grundat 2001, har 189 anställda i koncernen och huvudkontor i Växjö. Aktien är upptagen till handel på NGM Nordic MTF. För ytterligare information se www.fortnox.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/