Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Social media

facebook   Meet us at Facebook

facebook   Follow us on Twitter

   Follow us on LinkedIn

Future Gaming Group

Kommuniké från extra bolagsstämma i Future Gaming Group International AB

12:49 / 4 March 2019 Future Gaming Group Press release

Vid den extra bolagsstämma som hölls idag den 4 mars 2019 i Future Gaming Group International AB ("Bolaget") beslutades att godkänna förslaget till fyllnadsval av nya styrelseledamöter. Beslutet fattades med erforderlig majoritet.

Stämman beslutade att styrelsen ska utökas från fyra till fem personer samt att Josef Goren och Victor Sahlstedt nyväljs som ordinarie styrelseledamöter. Förutom Björn Mannerqvist som till följd av andra åtaganden avgår från styrelsen på egen begäran kvarstår övriga ledamöter.

Josef Goren är född 1977 och har en B.A och MBA i Economy and Finance från Ruppin Institute and Open University i Israel. Josef är grundare och var största ägare av IPG Internet Capital Ltd, vars verksamhet förvärvades av Bolaget under 2018. Josef är genom de aktier han erhöll som köpeskilling vid förvärvet en av Bolagets största ägare och har lång erfarenhet av onlinemarknadsföring.

Victor Sahlstedt är född 1985 och har över 13 års erfarenhet av onlinemarknadsföring och lead generation inom främst spel- och finansbranschen på ett flertal olika marknader. Victor har bl.a. innehaft befattningar som Head of SEO inom Highlight Media Group och GetUpdated, samt har arbetat som konsult för flera börsnoterade bolag. Victor är en av personerna bakom Phase One Performance AB, som förvärvades av Bolaget under 2017.

Styrelsen,

Stockholm 4 mars 2019

Future Gaming Group International AB (publ)

Future Gaming Group International AB är ett på Spotlight Stock Market noterat bolag som investerar i och utvecklar tjänster inom lead generation (även kallat affiliatemarknadsföring eller prestationsbaserad marknadsföring) och onlinespel. FGG-koncernen äger och driver genom dotterbolag lead generation-verksamheterna Phase One Performance, Viistek Media och IPG samt spelsajterna SverigeKronan.com och SuomiVegas.com.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/