Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Nya spel vecka 41 2011

08:49 / 13 October 2011 G5 Entertainment Press release

(tidigare publicerad på engelska)

Stand O'Food 3 (för iPhone och iPad), har har lanserats som som en kostnadsfri app med en inbyggd upplåsningsmekanism för att kunna köpa den fullständiga versionen. Ytterligare information om spelet finns på dess hemsidor www.g5e.com/games/stand_o_food_3_iphone och www.g5e.com/games/stand_o_food_3_ipad. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

Jack of All Tribes (Mac OS) har lanserats som en kostnadsfri app med en inbyggd upplåsningsmekanism för att köpa den fullständiga versionen. Besök spelets hemsida www.g5e.com/games/jack_of_all_tribes_mac för ytterligare information. Spelet är utvecklat av Divo Games och publicerat av G5 Entertainment.

Kommande veckas lanseringar Virtual City Playground kommer att lanserar för iPhone den 20 oktober 2011. För ytterligare information om spelet besök dess hemsida på www.g5e.com/games/virtual_city_playground_iphone. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

Stand O`Food, kommer efter att ha lanserats som en kostnadsfri app med en inbyggd upplåsningsmekanism, att lanseras som för Androidmarknaden som fullständig betalversion den 20 oktober 2011. Ytterligare information finns på spelets hemsida, www.g5e.com/games/stand_o_food_android. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

G5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enter G5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5games G5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate. För ytterligare information kontakta: mailto:

2011-10-13

Om G5 Entertainment AB (publ) G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar

G5 Entertainment

Show as PDF