Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Nya spel vecka 42 2011

09:19 / 20 October 2011 G5 Entertainment Press release

(tidigare publicerad på engelska)

Virtual City Playground har I dag lanserats att lanserar för iPhone och Android. För ytterligare information om spelet besök dess hemsidor på www.g5e.com/games/virtual_city_playground_iphone och www.g5e.com/games/virtual_city_playground_android. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

Kommande veckas lanseringar

Games Navigator - By G5 Games, kommer att lanseras för iPhone och för iPad den 27 oktober 2011. Denna kostnadsfria app kommer att hjälpa spelare att hitta kvalitativa casual games på App Store, Mac Store och hålla sig uppdaterade kring G5´s senaste spelreleaser, nyheter, rabatter och giweaways. Ytterligare information finns på www.g5e.com/games/games_navigator_iphone och www.g5e.com/games/games_navigator_ipad.

G5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enter G5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5games G5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate. För ytterligare information kontakta: mailto:

2011-10-20

Om G5 Entertainment AB (publ) G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

G5 Entertainment

Show as PDF