Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Nya spel vecka 43 2011

08:21 / 27 October 2011 G5 Entertainment Press release

(tidigare publicerad på engelska)

Games Navigator - By G5 Games har i dag, den 27 oktober 2011, lanserats för iPhone och för iPad. Denna kostnadsfria app hjälper spelare att hitta kvalitativa casual games på App Store, Mac Store och hålla sig uppdaterade kring G5´s senaste spelreleaser, nyheter, rabatter och giweaways. Ytterligare information finns på www.g5e.com/games/games_navigator_iphone och www.g5e.com/games/games_navigator_ipad

Stand O'Food, har efter dess initiala lansering som en kostnadsfri app med en inbyggd upplåsningsmekanism som gör det möjligt att köpa den fullständiga versionen av spelet lanserats som en fullständig betalversion för Android. Lanseringen skedde den 24 oktober 2011. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/stand_o_food_android. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

Kommande veckas lanseringar Fix-it-up: Kates Adventure, kommer efter dess initiala lansering som en kostnadsfri app med en inbyggd upplåsningsmekanism som gör det möjligt att köpa den fullständiga versionen av spelet, att lanseras som en fullständig betalversion för iPhone och iPad. Lanseringen sker den 3 november 2011. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment under licens från World-Loom.

Mahjongg Artifacts, kommer efter dess initiala lansering som en kostnadsfri app med en inbyggd upplåsningsmekanism som gör det möjligt att köpa den fullständiga versionen av spelet, att lanseras som en fullständig betalversion för iPhone och iPad. Lanseringen sker den 3 november 2011. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/mahjongg_artifacts_android. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

2011-10-27

G5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enter G5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5games G5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate. För ytterligare information kontakta: mailto:

Om G5 Entertainment AB (publ) G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

G5 Entertainment

Show as PDF