Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Nya spel vecka 45 2011

10:48 / 10 November 2011 G5 Entertainment Press release

(tidigare publicerad på engelska)

G5 Entertainment förbereder de första 12 spelen som kommer att släppas på Amazon Appstore med start den 15 november då Kindle Fire från Amazon börjar säljas i USA. När spelen har godkänts och lanserats på Amazon Appstore kommer G5 Entertainments spel att kunna köpas och laddas ned av Kindle Fire användare.

Youda Survivor kommer att lanseras för iPhone och iPad den 17 november 2011. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/youda_survivor_iphone och www.g5e.com/games/youda_survivor_ipad. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment under licens från Youda Games.

2011-11-10

G5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enter G5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5games G5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate. För ytterligare information kontakta: mailto:

Om G5 Entertainment AB (publ) G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

G5 Entertainment

Show as PDF