Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Nya spel vecka 49 2011

08:31 / 8 December 2011 G5 Entertainment Press release

(tidigare publicerad på engelska)

Special Enquiry Detail: The Hand that Feeds har i dag den 8 december lanserats för Kindle Fire. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/special_enquiry_detail_kindle. Spelet har ursprungligen utvecklats för PC av Floodlight Games.

I dag har en speciellt anpassad uppdatering för Virtual City Playground med ett tema som knyter an till julledigheterna för iPhone, iPad och Androidenheterna lanserats. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/virtual_city_playground_iphone, www.g5e.com/games/virtual_city_playground_ipad, www.g5e.com/games/virtual_city_playground_android

Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

Kommande veckas spel Stand O´Food kommer att lanseras för Kindle Fire den 15 december 2011. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/stand_o_food_kindle. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

Kaptain Brawe för iPhone och för iPad kommer att lanseras inom kort. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/kaptain_brawe_iphone och www.g5e.com/games/kaptain_brawe_ipad. Spelet är ursprungligen utvecklat för PC av Cateia Games.

Virtual City Playground för Mac kommer att lanseras inom kort. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/virtual_city_playground_mac. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

2011-12-08

G5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enter G5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5games G5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate. För ytterligare information kontakta: mailto:

Om G5 Entertainment AB (publ) G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

G5 Entertainment

Show as PDF