Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Nya spel vecka 51 2011

08:45 / 22 December 2011 G5 Entertainment Press release

(tidigare publicerad på engelska)

Youda Survivor, har efter dess lansering som en gratis app med en inbyggd upplåsningsmekanism som gör det möjligt att köpa den fullständiga versionen av spelet, lanserats som en fullständig betalversion för iPhone och för iPad den 21 december 2011. Ytterligare information om spelet finns på http://www.g5e.com/games/youda_survivor_iphone och http://www.g5e.com/games/youda_survivor_ipad. Spelet är ursprungligen utvecklat av Youda Games.

Mahjongg Artifacts: Chapter 2 har lanserats för Kindle Fire den 22 december, 2011. Ytterligare information om spelet finns på http://www.g5e.com/games/mahjongg_artifacts_chapter_2_kindle. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

Kommande veckas spel

Supermarket Mania kommer att lanseras för Kindle Fire den 29 december 2011. Ytterligare information om spelet finns på http://www.g5e.com/games/supermarket_mania_kindle. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

Fix-it-up: World Tour, kommer efter dess lansering som en gratis app med en inbyggd upplåsningsmekanism som gör det möjligt att köpa den fullständiga versionen av spelet, lanserats som en fullständig betalversion för iPhone och för iPad den 30 december 2011. Ytterligare information om spelet finns på http://www.g5e.com/games/fix_it_up_2_iphone och http://www.g5e.com/games/fix_it_up_2_ipad. Spelet är ursprungligen utvecklat för PC av World-Loom.

Youda Survivor för Android kommer att lanseras inom kort. Ytterligare information om spelet finns på http://www.g5e.com/games/youda_survivor_android. Spelet är ursprungligen utvecklat av Youda Games.


2011-12-22

G5 Entertainment: s YouTube-kanal: http://www.youtube.com/g5enter
G5: s Facebook-sida: http://www.facebook.com/g5games
G5: s Twitter sida: http://www.twitter.com/g5games

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.
För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com


Om G5 Entertainment AB (publ)

G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.