Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Nya spel vecka 52 2011

08:28 / 30 December 2011 G5 Entertainment Press release

(tidigare publicerad på engelska)

Supermarket Mania har i går, den 29 december 2011, lanserats för Kindle Fire. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/supermarket_mania_kindle. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

Fix-it-up: World Tour, har efter dess lansering som en gratis app med en inbyggd upplåsningsmekanism som gör det möjligt att köpa den fullständiga versionen av spelet, lanserats som en fullständig betalversion för iPhone och för iPad den 30 december 2011. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/fix_it_up_2_iphone och www.g5e.com/games/fix_it_up_2_ipad. Spelet är ursprungligen utvecklat för PC av World-Loom.

Kommande veckas spel

The Magician's Handbook: Cursed Valley kommer att lanseras för iPhone och iPad den 5 januari 2012. Ytterligare information om spelet finns på dess hemsidor www.g5e.com/games/magicians_handbook_iphone och www.g5e.com/games/magicians_handbook_ipad. Spelet är ursprungligen utvecklat för PC av BC Soft Games.

Special Enquiry Detail: The Hand that Feeds kommer att lanseras för Mac den 5 januari 2012. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/special_enquiry_detail_mac. Spelet är ursprungligen utvecklat för PC av Floodlight Games.

Youda Survivor för Android kommer att lanseras inom kort. www.g5e.com/games/youda_survivor_android. Spelet är ursprungligen utvecklat av Youda Games.

2011-12-30

G5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enter G5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5games G5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate. För ytterligare information kontakta: mailto:

Om G5 Entertainment AB (publ) G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

G5 Entertainment

Show as PDF