Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Romance of Rome - nu tillgänglig hos App Store

08:13 / 17 February 2011 G5 Entertainment Press release

G5 Entertainment, den ledande utvecklaren och förläggare av Hidden Object och Time Management spel hos Apple´s App Store, meddelar att Romance of Rome för iPhone (USD 4,99) och att Romance of Rome HD för iPad (USD 6,99) finns att tillgå i Apple´s App Store redan i dag. Romance of Rome är ursprungligen utvecklat för PC av Awem Studios, och utvecklas och publiceras på iPhone och iPad av G5 Entertainment AB. Spelet stödjer multitasking, Apple´s Game Center, och ger extra detaljerad grafik genom iPhone 4 Retina Display.

Spelbeskrivning Följ Marcus när han reser till Rom på jakt efter äventyr i sitt liv! Romance of Rome inleds med att kejsaren meddelar att tjuvar har stulit några värdefulla kejserliga reliker. Monarken lovar sin vackra dotters hand till den som kan återföra dem. Hjälp Marcus att hitta de stulna relikerna och vinna kejsardotterns hjärta. Utforska det gigantiska Colosseum, det fantastiska Forum och andra underbara platser i jakten på de ovärderliga relikerna. Prata med och hjälp andra medborgare som kommer att återgälda Din generositet. Besök köpmän och köp speciella föremål som visar Ditt värde. Men var mycket försiktig, Du är inte den ende som har ögonen på det stora priset. Kärlek, svek och fara väntar Dig i Romance of Rome, ett unikt hidden objects spel som tar Dig tillbaka till det romerska rikets legendariska dagar.

  • 30 spännande nivåer
  • 17 fantastiska platser
  • 7 äventyrliga episoder
  • Skickligt dolda föremål
  • Mer än två dussin troféer att vinna
  • Tjäna pengar och köp kläder och accessoarer
  • Vinn de romerska medborgarnas kärlek och respekt
  • Sätt Ditt fotavtryck i historienFör mer information, besök Romance of Rome´s hemsidor på:www.g5e.com/games/romance_of_rome_iphonehttp://www.g5e.com/games/romance_of_rome_ipadG5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enterG5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5gamesG5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporateFör ytterligare information kontakta: mailto: G5 Entertainment AB (publ)G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

G5 Entertainment

Show as PDF