Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Lanserar cross-selling nätverk

08:08 / 14 March 2011 G5 Entertainment Press release

G5 Entertainment har utvecklat ett uppdaterat cross-selling nätverk "More G5 Games" som kopplar samman alla de spel som publicerats av G5. Alla spel för iPhone, iPAD touch, iPAD eller Mac från G5 Entertainment, vare sig de är betalda eller gratisspel, kommer inom kort att förses med en "More G5 Games" knapp i huvudmenyn.

Denna knapp ger spelarna enkel access till information om nya releaser och information om andra spel från G5, inklusive spelbeskrivning, skärmdumpar och videos. Allt eftersom spelare världen över uppdaterar sina spel kommer den nya funktionen "More G5 Games" successivt att implementeras i flera miljoner enheter och gör att spelarna blir informerade om kommande spel från G5 Entertainment.

"Till skillnad från 99-centsspelen som ofta är impulsköp, köps G5s spel medvetet av den det växande antalet casual games entusiaster som använder iPhone, iPAD och Mac. Det egenutvecklade cross-selling nätverket vi tagit fram gör att våra fans på ett enkel sätt får information om nya releaser, bläddra i vår spelportfölj, och besluta om vilket spel som skall provas och vilket nästa köp skall bli. För spelutvecklare är det svårt att få spelarna att uppmärksamma nya spel på grund av det stora utbud som finns tillgängligt på App Store. Det är enklare om spelet publiceras genom G5" säger Vlad Suglobov, CEO för G5 Entertainment

För mer information:

G5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enter G5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5games G5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate. För ytterligare information kontakta: mailto:

2011-03-14

Om G5 Entertainment AB (publ) G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

G5 Entertainment

Show as PDF