Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Lanserar Jane's Zoo för iPhone den 17 mars

08:15 / 7 March 2011 G5 Entertainment Press release

(tidigare publicerad på engelska) G5 Entertainment, den ledande utvecklaren och utgivaren av Hidden Object och Time Management spel hos Apple´s App Store, meddelar att bolaget i dag har överlämnat Jane's Zoo för iPhone till Apple till Apple för utvärdering. Det förväntade release datum för Jane's Zoo för iPhone är den 17 mars 2011. Jane's Zoo är utvecklat av Realore Studios och publiceras på iPhone av G5 Entertainment.

Spelbeskrivning Hjälp Jane utfodra och sköta om vilda djur i denna Time Management succé med miljontals fan! Jane försöker rädda utrotningshotade djur från tre kontinenter och få arterna att blomstra. Du kommer att resa till Afrika, Asien och Europa för att rädda och skydda djuren.

Efter att ha passerat dussintals fantastiska nivåer kommer Du att vara en erfaren djurskötare. Hitta otroliga bonusar, tjäna pengar och uppgradera Din djurpark och gör djurens hus och burar ännu bekvämare. Rädda världen från en kommande katastrof och känn andan av frihet när Du ger Dig ut i den vilda naturen!!

  • 39 utmanande nivåer
  • 3 pittoreska miljöer
  • 11 gulliga djur
  • 7 fascinerande minispelFör mer information, besök Jane's Zoo hemsida på: www.g5e.com/games/janes_zoo_iphoneG5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enterG5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5gamesG5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate. För ytterligare information kontakta: mailto: 2011-03-07Om G5 Entertainment AB (publ)G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

G5 Entertainment

Show as PDF