Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Supermarket Mania 2 i Apples MacStore den 17 mars

08:25 / 7 March 2011 G5 Entertainment Press release

(tidigare publicerad på engelska) G5 Entertainment, den ledande utvecklaren och utgivaren av Hidden Object och Time Management spel hos Apple´s App Store, meddelar att bolaget i dag har överlämnat Supermarket Mania 2 för Mac till Apple för utvärdering. Det förväntade release datumet för Supermarket Mania 2 för Mac är den 17 mars 2011. Supermarket Mania 2 är utvecklat av G5 Entertainment och publiceras av G5 Entertainment på samtliga plattformar.

Din väntan är över! Nikki åker västerut till Tinseltown! Efter flera miljoner nedladdningar får spelet äntligen en mycket efterlängtad uppföljare! Nikki och hennes vänner Clarence, Wendy och Max är redo för nya äventyr när de anländer till Tinseltown där farbror Ross behöver hjälp med att lösa problemen i sin livsmedelskedja, och Mr Torg är i full färd med att planera sin hämnd.

Sex inställningar, åttio nivåer - berättelsen fortsätter! Öppna nya butiker i livliga centrum, lugna förorter, på en solig strand, i skidorten, eller i den högsta byggnaden i stan! Spela åttio olika nivåer för att få expertstatus och se hur äventyret utvecklas framför Dig i vackert ritad comic style grafik.

Testa Dina time management kunskaper som aldrig förr. Behärska en ny spelmekanik som lagerhyllor, att göra milkshakes, brygga kaffe, baka croissanter, pressa juice, och servera färsk pizza för att hålla dina kunder nöjda. Anställ assistenter för att hjälpa dig, köp över tvåhundra olika sorters utrustning, uppgraderingar och inredning, leverera varor i grannskapet, ta strid mot snattare och servera otåliga kändisar.

Följ ännu en gång med Nikki för många timmars rolig time management action. Ny grafik, ny musik, nya kunder, nya produkter, ny spelmekanik, och nya särskilda nivåer - det finns så mycket mer att göra i Supermarket Mania 2! Bli Nikki för många timmars underhållning... Kom bara ihåg att hålla ett öga på Mr Torg's smutsiga tricks!

  • 80 olika nivåer
  • 6 nya spelinställningar
  • 34 produkter att sälja
  • 11 unika kunder
  • 10 nya spelmekanismer
  • 200 uppgraderingar
  • Särskild powerupsFör mer information, besök Supermarket Mania 2 för Mac´s hemsida på: www.g5e.com/games/supermarket_mania_2_mac, G5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enterG5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5gamesG5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate. För ytterligare information kontakta: mailto: 2011-03-07Om G5 Entertainment AB (publ)G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

G5 Entertainment

Show as PDF