Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Nya spel vecka 22 2011

08:31 / 3 June 2011 G5 Entertainment Press release

(tidigare publicerad på engelska) G5 Entertainment meddelar att bolaget i samband med tätare utgivningschema än tidigare kommer att förändra sin politik för kommunikation avseende de nya spel som släpps. För att bibehålla antalet företagsspecifika pressmeddelanden på en rimlig nivå, kommer bolaget fortsättningsvis att skicka ut en sammanfattning över de spel som har och kommer att lanseras, företrädesvis på torsdagar. De som är intresserade av att erhålla dagliga uppdateringar är välkomna att prenumerera på dessa genom någon av bolagets kommunikationskanaler för slutanvändare; e-post, Facebook, Twitter eller genom att regelbundet besöka bolagets hemsida www.g5e.com där möjligheter finns att anmäla sig till dessa nyhetsuppdateringar och där bolaget kommer att kommunicera dagliga nyheter för slutkonsumenter.

Utgivning vecka 22 2011 Stand O'Food 3 (Mac) är finns tillgänglig på Mac App Store från och med den 2: a juni. Mer information om spelet finns att tillgå på www.g5e.com/games/mac_games. Spelet är utvecklat och utgivet av G5 Entertainment.

Stand O'Food 3 (PC) finns på Big Fish Games (www.bigfishgames.com) från och med i går, och kommer att rulla ut till alla stora PC-portaler för casual games under de följande veckorna. På BFG, gick spelet rakt in Top 100 listan redan dag ett. Spelet är utvecklat och utgivet av G5 Entertainment. IOS versioner av spelet är under utveckling.

Kommande spel vecka 22 Jack of All Tribes (iPhone och IPAD) kommer att lanseras på App Store den 9 juni. Mer information om spelet finns på bolagets hemsida www.g5e.com. Spelet är utvecklat av Divo Games och utgivet av G5 Entertainment.

Supermarket Management (Mac) kommer att lanseras på App Store den 9 juni. Mer information om spelet finns på www.g5e.com/games/mac_games . Spelet är utvecklat och utgivet av G5 Entertainment under licens från Playful Age.

Dress Up Rush (IPAD) kommer att lanseras på App Store den 16 juni. Mer information om spelet kommer att publiceras inom kort på www.g5e.com/games/ipad_games. Spelet är utvecklat av Realore Studios och publicerades av G5 Entertainment.

G5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enter G5: s Facebook-sida:www.facebook.com/g5games G5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate. För ytterligare information kontakta: mailto:

2011-06-03

Om G5 Entertainment AB (publ) G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

G5 Entertainment

Show as PDF