Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Nya spel vecka 24 2011

08:10 / 16 June 2011 G5 Entertainment Press release

(tidigare publicerad på engelska)

Dress Up Rush (IPAD) finns nu tillgängligt på App Store. Mer information om spelet finns på www.g5e.com/games/ipad_games. Spelet är utvecklat av Realore Studios och publiceras av G5 Entertainment.

Uppdatering om kommande spel Treasure Seekers 3: Follow the Ghosts (iPhone och IPAD) kommer att lanseras på Apples App Store den 23 juni. Mer information om spelet finns på www.g5e.com/games/ipad_games och www.g5e.com/games/iphone_games. Spelet är utvecklat och utgivet av G5 Entertainment under licens från Artogon Games.

G5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enter G5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5games G5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate. För ytterligare information kontakta: mailto:

2011-06-16

Om G5 Entertainment AB (publ) G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

G5 Entertainment

Show as PDF