Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Nya spel vecka 29 2011

08:46 / 21 July 2011 G5 Entertainment Press release

(tidigare publicerad på engelska) G5 Entertainment kan stolt rapportera framgången med det nyligen lanserade hidden object spelet, Special Enquiry Detail: The Hand that Feeds. Efter den första veckan som spelet fanns ute till försäljning är iPhone versionen #1 top grossing game i Storbritannien , #3 i Italien, #6 i Frankrike.

iPad versionen är #11 top grossing i Storbritannien, #13 i Frankrike, #17 i Italien, #18 i Schweiz, #16 i Kina, #72 i USA.

Special Enquiry Detail: The Hand that Feeds för iPhone och iPod touch finns tillgängliga för nedladdning på itunes.apple.com/app/id444933067?mt=8. Special Enquiry Detail: The Hand that Feeds HD för iPad finns tillgängligt på itunes.apple.com/app/id444933067?mt=8 Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment under licens från Floodlight Games.

Denna veckas lanseringar Efter lanseringen av Treasure Seekers 3: Follow the Ghosts som en gratis app (med en inbyggd upplåsningsmekanism för att kunna köpa den fullständiga versionen), lanseras nu en fullständig, betalversion av spelet.

Besök spelens hemsidor på www.g5e.com/games/treasure_seekers_3_iphone eller www.g5e.com/games/treasure_seekers_3_ipad för ytterligare information. Treasure Seekers 3: Follow the Ghosts HD för iPad finns tillgängligt för nedladdning på itunes.apple.com/app/id424220628?mt=8.

Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment under licens från Artogon Games. Den 28 juli 2011 kommer G5 Entertainment att lansera Treasure Seekers: Visions of Gold (för iPhone och iPad) som en gratis app med en inbyggd upplåsningsmekanism för att kunna köpa den fullständiga versionen.

Besök spelets hemsidor på www.g5e.com/games/treasure_seekers_iphone eller www.g5e.com/games/treasure_seekers_ipad för ytterligare information. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment under licens från Artogon Games.

G5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enter G5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5games G5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate. För ytterligare information kontakta: mailto:

2011-07-21

Om G5 Entertainment AB (publ) G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

G5 Entertainment

Show as PDF