Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Nya spel vecka 30 2011

10:55 / 28 July 2011 G5 Entertainment Press release

(tidigare publicerad på engelska)

Treasure Seekers 3: Follow the Ghosts har i dag lanserats som en gratis app med inbyggd upplåsningsmekanism för att kunna köpa den fullständiga versionen.

Besök spelens hemsidor på www.g5e.com/games/treasure_seekers_3_iphone eller www.g5e.com/games/treasure_seekers_3_ipad för ytterligare information.

Treasure Seekers 3: Follow the Ghosts HD för iPad finns tillgängligt för nedladdning på itunes.apple.com/app/id424220628?mt=8.

Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment under licens från Artogon Games.

Kommande veckas lanseringar Jack of All Tribes kommer att lanseras på Mac App Store den 11 augusti. Spelet är utvecklat av Divo Games, och publiceras av G5 Entertainment. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/jack_of_all_tribes_mac.

G5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enter G5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5games G5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate. För ytterligare information kontakta: mailto:

2011-07-28

Om G5 Entertainment AB (publ) G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

G5 Entertainment

Show as PDF