Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Öppnar marknadsföringskontor i San Fransisco

08:44 / 11 July 2011 G5 Entertainment Press release

(tidigare publicerad på engelska)

G5 Entertainment meddelar att bolaget har öppnat ett marknadsföringskontor i San Francisco, Kalifornien, USA. Kontoret, som ligger på Suite 136, 1750 Montgomery Street, kommer att övervaka marknadsföringen av bolagets spel i Amerika. Nordamerika fortsätter att vara den enskilt största marknaden för Entertainments spel och stod för ungefär 35 % av koncernens iOS intäkter Q1 2011.

Larissa McClearyär G5: s första rekrytering i Kalifornien, och kommer att vara ansvarig för marknadsföringen bolagets spel. Hon har tidigare arbetat fem år med att marknadsföra casual games för PC för de San Fransico-baserade företagen iWin och PlayFirst.

"Som tidigare meddelats kommer G5 att släppa 80 spel i år. Med så pass många spelsläpp i år, och ännu fler nästa år behöver vi marknadsföra dem på ett mer strukturerat sätt, speciellt i USA där vi har så pass manga kunder. Med Larissas erfarenhet kommer vi att kunna göra ett battre arbete med nå och behålla vår publik. San Fransisco var det naturliga valet för platsen av vårt marknadsföringskontor på grund av denna stads tillgång till de bästa talangerna och närheten till Apples och Googles huvudkontor. Vårt mål med San Fransisco-kontoret är att skapa ett litet men effektivt marknadsföringsteam som skall fokusera på att utöka bolagets försäljning i regionen. G5 kommer att fortsätta att utföra sin produktutveckling av koncernens kontor i Ukraina och Ryssland" säger Vlad Suglobov, VD och styrelseledamot i G5 Entertainment AB (publ).

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate. För ytterligare information kontakta: mailto:

2011-07-11

Om G5 Entertainment AB (publ) G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

G5 Entertainment

Show as PDF