Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Nya spel vecka 31 2011

09:35 / 4 August 2011 G5 Entertainment Press release

(tidigare publicerad på engelska)

Paranormal Agency har lanserats för Android marknaden. Spelet är tillgängligt för gratis nedladdning, med en inbyggd upplåsningsmekanism för att kunna köpa den fullständiga versionen. För ytterligare information, besök spelets hemsida www.g5e.com/games/paranormal_agency_android. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

Jack of All Tribes har i dag lanserats på Mac App Store. För att ladda ned spelet besök itunes.apple.com/app/id449861178?mt=12. Spelet är utvecklat av Divo Games, och publiceras av G5 Entertainment.

Kommande veckas lanseringar Supermarket Management kommer att lanseras för Android marknaden den 11 augusti 2011. Mer information om spelet finns på www.g5e.com/games/supermarket_management_android. Spelet är utvecklat av G5 Entertainment under licens från Playful Age.

G5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enter G5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5games G5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate. För ytterligare information kontakta: mailto:

2011-08-04

Om G5 Entertainment AB (publ) G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

G5 Entertainment

Show as PDF