Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Nya spel vecka 33 2011

08:46 / 18 August 2011 G5 Entertainment Press release

(tidigare publicerad på engelska)

The Mystery of the Crystal Portal har lanserats för Androidmarknaden den 18 augusti 2011. För mer information om spelet, besök dess hemsida www.g5e.com/games/the_mystery_of_the_crystal_portal_android. Spelet är utvecklat och publiceratav G5 Entertainment under licens från Artogon Games.

Special Enquiry Detail: The Hand that Feeds, har efter dess lansering som en gratisapp med en inbyggd upplåsningsmekanism för att kunna köpa den fullständiga versionen, lanserats som en fullständig betalversion. Special Enquiry Detail: The Hand that Feeds för iPhone och iPod Touch finns att ladda ned på Apples App Store för 4,99 USD på itunes.apple.com/app/id435101935?mt=8, Special Enquiry Detail: The Hand that Feeds HD finns för nedladdning för 6,99 USD på itunes.apple.com/app/id435102741?mt=8.

Kommande veckas lanseringar

Supermarket Mania 2 kommer att lanseras för Android marknaden den 25 augusti 2011. Mer information om spelet finns på www.g5e.com/games/supermarket_mania_2_android Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

Virtual City Playground HD för iPad kommer att lanseras hos Apples App Store den 25 augusti 2011. För ytterligare information om spelet, besök dess hemsida www.g5e.com/games/virtual_city_playground_ipad. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment

G5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enter G5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5games G5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate. För ytterligare information kontakta: mailto:

2011-08-18

Om G5 Entertainment AB (publ) G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

G5 Entertainment

Show as PDF