Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Nya spel vecka 37 2011

08:20 / 15 September 2011 G5 Entertainment Press release

(tidigare publicerad på engelska)

Stand O'Food 3 har i dag, den 15 september, lanserats för iPhone, iPad och för Android.

Ytterligare information om spelet finns på dess hemsidor www.g5e.com/games/stand_o_food_3_iphone, www.g5e.com/games/stand_o_food_3_ipad, www.g5e.com/games/stand_o_food_3_android. Spelet är utvecklat av G5 Entertainment.

Kommande veckas lanseringar Fix-It-Up: Kate's Adventure kommer att lanseras för iPhone och för iPad den 22 september 2011. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/fix_it_up_iphone respektive www.g5e.com/games/fix_it_up_ipad. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

G5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enter G5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5games G5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate. För ytterligare information kontakta: mailto:

2011-09-15

Om G5 Entertainment AB (publ) G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

G5 Entertainment

Show as PDF