Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Nya spel vecka 39 2011

13:50 / 29 September 2011 G5 Entertainment Press release

(tidigare publicerad på engelska) Jane's Hotel 2: Family Hero för iPhone och iPod touch har den 29 september lanserats som en kostnadsfri app med en inbyggd upplåsningsmekanism för att kunna köpa den fullständiga versionen. För ytterligare information om spelet, besök www.g5e.com/games/janes_hotel_2_iphone. Spelet är utvecklat av Realore Studios.

Kommande veckas lanseringar Special Enquiry Detail: The Hand that Feeds kommer att lanseras för Androidmarknaden, i morgon den 30 september 2011. För ytterligare information om spelet besök www.g5e.com/games/special_enquiry_detail_android. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment under licens från Floodlight Games.

G5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enter G5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5games G5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate. För ytterligare information kontakta: mailto:

2011-09-29

Om G5 Entertainment AB (publ) G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

G5 Entertainment

Show as PDF