Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Den dagliga försäljningen steg med 70 procent, mer än 33 miljoner nedladdningar

08:48 / 4 January 2012 G5 Entertainment Press release

(tidigare publicerad på engelska)

Från semesterperiodens början ökade koncernens dagliga försäljning med 70 procent jämfört med genomsnittet under perioden i december 2011. Den ökade försäljningen har fortsatt i januari 2012.

Vlad Suglobov, VD, kommenterar: Vi gynnades av högtiderna när ett ökat antal användare packade upp sina nya Smartphones och spelplattor, och besökte digitala butiker för att köpa innehåll till sina nya spännande prylar. Med en portfölj som består av mer än 100 spel för iOS, Android och Kindle Fire erbjuder G5 ett stort utbud av familjevänlig underhållning som tilltalar människor i alla åldrar. G5 har vuxit snabbt under 2011, och ledningen fokuserar på att bibehålla koncernens höga tillväxttakt under 2012.

Det totala antalet nedladdade spel för iOS och Android från G5 passerade 33 miljoner då det totala antalet nedladdningar under december 2011 fortsatte att stiga.

För perioden januari-december 2011 bekräftar ledningen den tidigare kommunicerade prognosen om intäkter på 47 MKr, ett rörelseresultat på 16,5 MKr och en vinst per aktie på 1,9 Kr. Detta motsvarar ökade intäkter om 106 % och ett ökat rörelseresultat om 88% jämfört med samma period under 2010.

Koncernens bokslutskommuniké för perioden januari-december 2011 kommer att släppas den 24 februari 2012.

Observera att framöver kommer koncernens veckovisa information om nya spelsläpp att återfinnas under sektionen "More From The Company" snarare än som pressmeddelanden. De som prenumererar på nyheter från G5 kommer även fortsättningsvis att erhålla veckovis information om nya spelreleaser.

2012-01-04

G5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enter G5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5games G5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games

Mer information om företaget finns på: mailto:www.g5e.se/corporate. För ytterligare information kontakta: mailto:

Om G5 Entertainment AB (publ) G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

G5 Entertainment

Show as PDF