Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

Nya spel vecka 3 2012

08:26 / 19 January 2012 G5 Entertainment Press release

(tidigare publicerad på engelska)
Letters from Nowhere har lanserats för iPhone och iPad i dag den 19 januari 2012. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/letters_from_nowhere_iphone och www.g5e.com/games/letters_from_nowhere_ipad. Spelet är ursprungligen utvecklat för PC av Awem Studios.

Paranormal Agency har lanserats för Kindle Fire i dag den 19 januari 2012. Ytterligare information finns på www.g5e.com/games/paranormal_agency_kindle. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

Stand O'Food 3 har lanserats för Kindle Fire i dag den 19 januari 2012. Ytterligare information om spelet finns på http://www.g5e.com/games/stand_o_food_3_kindle. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

Kommande veckas spel
Spirit of Wandering - The Legend kommer att lanseras för iPhone och iPad den 26 januari 2012. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/spirit_of_wandering_iphone och www.g5e.com/games/spirit_of_wandering_ipad. Spelet är ursprungligen utvecklat för PC av Playrix Entertainment.

Supermarket Mania 2 kommer att lanseras för Kindle Fire den 26 januari 2012. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/supermarket_mania_2_kindle. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

2012-01-19

G5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enter
G5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5games
G5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.
För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com


Om G5 Entertainment AB (publ)
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.