Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Etablerar sig som utgivare för plattformen Nook

14:08 / 17 February 2012 G5 Entertainment Press release

Som en följd av en ökad efterfrågan och allmän begäran meddelar G5 Entertainment, den ledande utgivaren av casual spel, att bolaget från och med i dag kommer att utöka sina spelerbjudanden till att också omfatta Nook Color och Nook Tablet. De första spelen som planeras att lanseras för The Nook plattformarna är Stand O'Food, Supermarket Mania och Mahjongg Artifacts. Dessa prisbelönta spel har redan vunnit tiotals miljoner spelares hjärtan världen över och är perfekta för The Nook.


Kommande releaser

Stand O'Food är ett orginellt strategispel i ett högt tempo där du måste servera ett antal hungriga stamgäster innan de lämnar din restaurang. Ytterligare information om spelet finns på http://www.g5e.com/games/stand_o_food_nook . Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

Mahjongg Artifacts är ett mycket beroendeframkallande brädspel med massor av innehåll som kommer att hålla spelaren sysselsatt i timmar. Mer information finns på http://www.g5e.com/games/mahjongg_artifacts_nook . Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

I Supermarket Mania du måste hjälpa Nikki att driva fem olika butiker, hålla ordning på lager över ett dussin produkter, betjäna sju olika typer av svårtillfredställda kunder och tjäna tillräckligt med pengar för att köpa över 20 tillbehör och uppgraderingar som hjälper dig att göra ditt företag till framgång. Mer information finns på http://www.g5e.com/games/supermarket_mania_nook . Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

2012-02-17

G5 Entertainment: s YouTube-kanal: http://www.youtube.com/g5enter
G5: s Facebook-sida: http://www.facebook.com/g5games
G5: s Twitter sida: http://www.twitter.com/g5games

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.
För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com 


Om G5 Entertainment AB (publ)
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.