Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

Nya spel vecka 7 2012

09:11 / 16 February 2012 G5 Entertainment Press release

The Magician's Handbook: Cursed Valley har lanserats samtidigt för Android, Kindle Fire och som en gratis app (en gratis app med en inbyggd upplåsningsmekanism som gör det möjligt att köpa den fullständiga versionen av spelet) för iPone och iPad, efter dess initiala lansering som en fullständig betalversion. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/magicians_handbook_android, www.g5e.com/games/magicians_handbook_kindle, www.g5e.com/games/magicians_handbook_iphone, www.g5e.com/games/magicians_handbook_ipad. Spelet är ursprungligen utvecklat för PC av BC Soft Games.

Virtual City Playground 1.3.5 Update med ett speciellt Alla Hjärtans Dags innehåll för iPhone och för iPad har lanserats. Ytterligare information finns på www.g5e.com/games/virtual_city_playground_iphone och www.g5e.com/games/virtual_city_playground_ipad. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

Kommande veckas spel
Virtual City Playground för Kindle Fire kommer att lanseras inom kort. Ytterligare information finns på www.g5e.com/games/virtual_city_playground_kindle. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

Spirit of Wandering - The Legend, har efter dess initiala lansering som en gratis app (en gratis app med en inbyggd upplåsningsmekanism som gör det möjligt att köpa den fullständiga versionen av spelet), kommer att lanseras som en fullständig betalversion för iPhone och iPad den 23 februari 2012. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/spirit_of_wandering_iphone och www.g5e.com/games/spirit_of_wandering_ipad. Spelet har ursprungligen utvecklats för PC av Playrix Entertainment

2012-02-16

G5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enterG5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5gamesG5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.
För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com

Om G5 Entertainment AB (publ)
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.