Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

Nya spel vecka 8 2012

08:52 / 23 February 2012 G5 Entertainment Press release

Spirit of Wandering - The Legend, har efter dess initiala lansering som en gratis app (med en inbyggd upplåsningsmekanism som gör det möjligt att köpa den fullständiga versionen av spelet), lanserats som en fullständig betalversion för iPhone och iPad i dag den 23 februari 2012. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/spirit_of_wandering_iphone och www.g5e.com/games/spirit_of_wandering_ipad. Spelet har ursprungligen utvecklats för PC av Playrix Entertainment


Kommande veckas spel

Virtual City Playground för Kindle Fire kommer att lanseras inom kort. Ytterligare information finns på www.g5e.com/games/virtual_city_playground_kindle. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

Treasure Seekers 4: kommer att lanseras för iPhone och iPad inom kort. Ytterligare information finns på www.g5e.com/games/treasure_seekers_4_iphone och www.g5e.com/games/treasure_seekers_4_ipad. Spelet är ursprungligen utvecklat för PC av Artogon.

2012-02-23

G5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enter
G5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5games
G5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.
För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com


Om G5 Entertainment AB (publ)
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.