Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Lanserar Virtual City för Nook

10:15 / 26 March 2012 G5 Entertainment Press release

(tidigare publicerad på engelska)Virtual City har lanserats för Nook Color och Nook Tablet, Androidbaserade e-läsare som produceras och distribueras av Barnes & Noble, Inc. (NASDAQ: BKS) - America's #1 bookstore. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/virtual_city_nook. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

Kommande spel

Stand O'Food kommer att lanseras för Nook Color och Nook Tablet. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/stand_o_food_nook. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

2012-03-23

G5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enter

G5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5games G5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate. För ytterligare information kontakta: mailto:

Om G5 Entertainment AB (publ)

G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, PC, Mac, Kindle Fire och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Special Enquiry Detail, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

G5 Entertainment

Show as PDF