Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

Nya spel vecka 11 2012

08:32 / 15 March 2012 G5 Entertainment Press release

Special Enquiry Detail: Engaged to Kill har lanserats för PC den 13 mars 2012. Ytterligare information om spelet finns på pc.g5e.com/games/special_enquiry_detail_2. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

The Island: Castaway har lanserats för iPhone och iPad i dag den 15 mars 2012. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/island_castaway_1_iphone samt på www.g5e.com/games/island_castaway_1_ipad. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment under licens från Awem Studios.

Kommande veckas spel

Fix-it-up 80s: Meet Kate's Parents kommer att lanseras för iPhone och iPad den 22 mars 2012. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/fix_it_up_80s_iphone och
www.g5e.com/games/fix_it_up_80s_ipad. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment under licens från World-Loom.

2012-03-15


G5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enter

G5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5games

G5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.

För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com


Om G5 Entertainment AB (publ)

G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, PC, Mac, Kindle Fire och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Special Enquiry Detail, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.