Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

Nya spel vecka 9 2012

08:36 / 1 March 2012 G5 Entertainment Press release

Virtual City Playground för Kindle Fire kommer att lanseras I dag, den 1 mars 2012. Ytterligare information finns på http://www.g5e.com/games/virtual_city_playground_kindle. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

Kommande veckas spel

Treasure Seekers 4: The Time Has Come kommer att lanseras för iPhone och iPad den 8 mars 2012 Ytterligare information finns på www.g5e.com/games/treasure_seekers_4_iphone och www.g5e.com/games/treasure_seekers_4_ipad. Spelet är ursprungligen utvecklat för PC av Artogon.

2012-03-01

G5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enter
G5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5games
G5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.
För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com


Om G5 Entertainment AB (publ)
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, PC, Mac, Kindle Fire och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Special Enquiry Detail, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.