Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Ny informationspolicy för G5

07:38 / 7 June 2012 G5 Entertainment Press release

PRESSRELEASE 2012-06-06 G5 Entertainment ändrar sin informationspolicy och kommer i fortsättningen att presentera preliminära siffror för omsättning och rörelseresultat under kalenderkvartalet inom en vecka efter utgången av det aktuella kvartalet. Med andra ord offentliggörs uppdateringen av resultatet för det andra kvartalet 2012 under den första veckan i juli.

Så här kommenterar vd Vlad Suglobov: G5 går mot ett solitt resultat för det andra kvartalet och är på väg att uppnå målet för helåret 2012 som innebär en omsättning på 87 mnkr och ett rörelseresultat på 30 mnkr. Företaget har ett delmål som motsvarar en årlig omsättning på 300 mnkr och ett rörelseresultat på 100 mnkr inom ett par år. Medan ledningen tar sikte på det här målet kommer man framöver att förse aktieägarna med regelbundna uppdateringar om företagets kvartalsresultat. Den första uppdateringen presenteras under den första veckan i juli.

För ytterligare information kontakta: mailto:

Om G5 Entertainment AB (publ)

G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, Mac, Kindle Fire, och Nook tablets. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Special Enquiry Detail, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

G5 Entertainment

Show as PDF