Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Preliminära försäljningssiffror januari-september 2013

11:12 / 3 October 2013 G5 Entertainment Press release

 

G5 har ännu inte fått in Q3 2013-rapporter från alla distributionskanaler, men preliminära försäljningssiffror för perioden januari-juni 2013 indikerar försäljningsintäkter om 71,3 MSEK, motsvarande en ökning om 18,4% jämfört med samma period 2012.

Som tidigare kommunicerats avser koncernen att släppa flera nya free-to-play-spel före slutet av året, och fortsätta släppa regelbundna uppdateringar av befintliga free-to-play-spel. Under 2014 har koncernen för avsikt att öka antalet free-to-play-spel i sin portfölj till över 10.

Koncernens delårsrapport för perioden januari-september 2013 kommer att släppas den 15 november 2013.

Mer information kan hittas på www.g5e.se/corporate
För ytterligare information kontakta: investor@g5e.se


Om G5 Entertainment AB (publ)

G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, Mac, Kindle Fire, och Nook tablets. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Special Enquiry Detail, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

Se nyheten från G5 Entertainment