Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

Odd Bolin utsedd till ny finanschef för G5 Entertainment AB

08:23 / 7 May 2013 G5 Entertainment Press release

 

G5 Entertainment AB (G5) har utsett Odd Bolin till koncernfinanschef. Han påbörjade anställningen den 2 maj. Odd Bolin tar över efter Sergey Shults, som fortsätter sin anställning för G5 i rollen som koncernredovisningschef.

"G5 har tidigare annonserat att bolaget har för avsikt att ansöka om en notering på Nasdaq OMX Stockholm under andra halvåret 2013. Noteringen kommer att ställa ökande krav på bolaget avseende rapportering och marknadsinformation, och genom att få in Odd som koncernfinanschef så avser vi att använda hans praktiska erfarenhet inom dessa områden, och stärka ledningsgruppen generellt.", säger Vlad Suglobov, koncernchef för G5 Entertainment AB.

Odd Bolin's senaste uppdrag var hos Cybercom Group, där han senast var Sverigechef, och innan dess koncernfinanschef. Innan han började hos Cybercom, arbetade Odd Bolin inom Corporate Finance och aktieanalys, bl a som chef för H&Q Technology Research. Odd Bolin var också en av grundarna av Ceres Corporate Advisors (2003-2009), en M&A-rådgivningsfirma, som fokuserar på noterade IT-, telekom- och försvarsföretag i Norden. Odd Bolin är 49 år gammal, och har en civilingenjörsexamen och en doktorsexamen i fysik från KTH i Stockholm.

Mer information kan hittas på www.g5e.se/corporate
För ytterligare information kontakta: investor@g5e.se

Om G5 Entertainment AB (publ)

G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, Mac, Kindle Fire, och Nook tablets. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Special Enquiry Detail, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

Se nyheten från G5 Entertainment