Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Preliminära resultat januari-juni 2013

08:23 / 3 July 2013 G5 Entertainment Press release

 

Koncernen har ännu inte fått in Q2 2013-rapporter från alla distributionskanaler. Baserat på den information som finns tillgänglig, prognosticerar ledningen intäkter på 49 MSEK för perioden januari-juni 2013, med ett rörelseresultat om 14 MSEK och vinst per aktie på 1.48 kronor. Denna prognos motsvarar 36% tillväxt i intäkter och 49% ökning av rörelseresultatet jämfört med samma period 2012.

Gruppen planerar att fortsätta kommunicera kvartalsvis vägledning efter utgången av varje kvartal. För att få denna kommunikation i linje med marknadspraxis, så kommer dock endast intäkter att kommuniceras framgent.

Koncernens delårsrapport för perioden januari-juni 2013 kommer att släppas den 15 augusti 2013.

Mer information kan hittas på www.g5e.se/corporate
För ytterligare information kontakta: investor@g5e.se

Om G5 Entertainment AB (publ)

G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, Mac, Kindle Fire, och Nook tablets. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Special Enquiry Detail, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

Se nyheten från G5 Entertainment

Läs mer om G5 Entertainment